Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Freza CNC special pentru grafit

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
AZK
Out Of stock
Descriere
HWT este folosita in mod particular in prelucrarea grafitului pentru electrozi de electroeroziune. De asemnena poate prelucra materiale moi cum ar fi plasticul, lemn, aluminiu, etc. Acestea permit digitizarea modelelor 3D folosind probe digitale. In plus poat fi folosite pentru cursurile de programare CNC.

Masina de frezat CNC,    HWT D 442 este de tip portal, controlata de PC.  Versiunea standard    a masinii are un spatiu de prelucrare pe axe XY 400x400 si pe Z de 200 mm. Deplasarile pe axe sunt executate de motoare pas-cu-pas, prevazute cu suruburi cu bile. Pe fiecate axa sunt prevazute calibre optice ce permit luarea punctelor de referinta si controleaza deplasarile la pozitia necesara, cu precizie, dupa fiecare deconectare a masinii.    

Electro-brosa    este de tip motor asincron    de 1 Kw, cu ajustarea electronica a turatiei. Rulmentii brosei sunt raciti si lubrifiati cu aer comprimat.    Sculele sunt fixate cu pensete ER 16 ce pot prinde diametre de la 1mm la 10mm. Masina este gata de conectare la sistemul de aspiratie.

HWT D442 este folosita in mod particular in prelucrarea grafitului pentru electrozi de electroeroziune si este prevazuta cu iluminarea spatiului de prelucrare, compensarea termica a brosei, duze de exhaustare in incinta inchisa complet.
Masina permite prelucrarea cu precizie la un raport pret / performanta foarte interesant.
Accesoriile optionale include un schimbator automat de scule cu 8 pozitii.

Dispozitive pentru a 4-a si a 5-a axa, pot fi conectate la masina in vederea realizarii pieselor cu profile complexe.    

Masina CNC HWT D442, este prevazuta cu un sistem de control COMETS. Aceste sistem de control proceseaza codul NC in format    ISO (G-code), detecteaza pozitiile exetreme al sculei, calculeaza lungimea deplasarilor,    permite simularea grafica a programului NC si coeficientii de accelerare ce pot fi ajustati in orice moment. Sistemul de control verifica, valideaza, scula de incarcat. Cand    o valoare presetata este depasita, viteza de avans este incetinita si asteapta pana cand taisurile „musca din plin”dupa care se misca la avansul setat. Acestn principiu protejeaza printre altele, scula si materialele, impotriva deteriorarii. Programul de control face automat ajustare a lungimii sculei, dupa schimbarea acesteia, ceea ce faciliteaza lucrul cu scule multiple.

Ilustratii cu diverse aplicatii realizate cu ajutorul acestei masini si exemplu de digitizare a unui obiect 3D.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura