Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Centrifuge pentru industria alimentara

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Brand
ROUSSELET ROBATEL
Out Of stock
Descriere
Centrifuge pentru Industria Alimentara

O gama de centrifuge in preintampinarea necesitatilor specifice industriei alimentare. Folosite pentru extractia partiala sau maxima a lichidului sub conditiile controlabile (apa, ulei, grasimi, suc, zahar...) rezultate din prelucrarea produselor alimentare. In functie de solicitarile continuturilor de umiditate reziduala, fragilitatea, sensibilitatea si de volumele produselor procesate care urmeaza sa fie tratate, filtrarea si decantarea centrifugala au fost specific create pentru industria alimentara.

De asemenea suntem capabili sa dezvoltam sau sa modificam echipamentele obisnuite create din alte game de produse pentru a preintampina cererile specifice ale clientului cu privire la productivitate, calitatea produsului final si pentru a incorpora o curatire mai usoara pentru ca inspectiile igienice sa corespunda standardelor legislative.

Aplicatii tipice

Dezumificarea salatelor intregi sau pretaiate, fructe proaspete, legume dupa spalare, ierburi aromate inainte de a fi congelate, legume dupa oparire sau inainte de procesul uscare- inghetare, produsele folosite pentru garniturile delicatese, seminte de gradina si produse de mare (alga marina, plachie sau produse din peste). Extractia de seu in industria de exploatare (reproducere), mierea din fagure, uleiul in exces din produsele prajite (crutoane paine, cepe, nuci verzi), zahar din fructe cristalizate, uleiuri vegetale din seminte de fructe, suc sau lichior din coaja fructelor sau plantelor dupa decoctie (fierbere in alcool). Clarificarea sucurilor de fructe si grasimi animale.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura