Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aspirator industrial

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Brand
HIGH WIND
Out Of stock
Descriere
ASPIRATOR PNEUMATIC HIGH-WIND
Goleste si curata cuvele masinilor unelte, baile de solventi cu clor sau alcaline. Aspira reziduurile uscate, aschiile, nisipuri si piliturile.

• Fiabilitate foarte ridicata
• Nu este nevoie de intretinere
• Performante foarte ridicate

HW1 permite golirea rapida a oricarui container petrolier commercial etans. Este dotat  cu o comanda ce permite sa se actioneze asupra debitului de lichid si sa faca de exemplu o precisa distribuire cantitativa a lichidului.

HW3 si HW5 permit aspirarea lichidelor cu impuritati si aschii, si cu o investitie foarte mica, poate raspunde foarte eficace la nevoile utilizatorului de a goli filtrele cuvelor de pe masini. HW3 se caracterizeaza printr-un debit mare si o decompresie medie pentru aspirarea punctuala a aschiilor uscate, iar HW5 se caracterizeaza printr-o decompresie mare pentru a colecta impuritatile. Ambele sunt dotate cu un detector de umplere care opreste automat aspirarea.

Formula 1 a aparatelor de golit, HW4 si HW7 pot sa aspire si sa refuleze la debite ridicate si sa realizeze schimbarea rapida a lubrifiantilor. Performantele de debit si de decompresie permit efectuarea unei curatiri complete a bazinului aspirand cu usurinta impuritatile si aschiile reziduale. Aceste aparate recunosc automat pe ce tip de containere se afla si ce tip de curatare le este cerut, pentru a furniza in ambele cazuri performante de aspirare adaptate si cat mai sigure. Sunt echipate cu : detector de umplere ce opreste aspiratorul automat,  led de semnalizare, manometru care sunt realizate din materiale inoxidabile si au o singura maneta pentru punerea in functiune, ceea ce le confera usurinta de utilizare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura