Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ejectoare Nitrurate

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Brand
RABOURDIN
Out Of stock
Descriere
Cresterea constanta a comenzilor pentru produsele din otel inoxidabil a determinat firma Rabourdin Industrie sa introduca o gama de piese standard, unde caracteristicile otelului inoxidabil sunt importante pentru utilizare .
Surubul 1031 cu partea nefiletata mai mare decat portiunea filetata, face parte din prima gama larga de acest fel introdusa din otel inoxidabil si inlocuibil cu referinta 1021.
Otelul inoxidabil folosit de Rabourdin  Industrie are un continut de circa 17 % crom, care permite surubului 1031 sa fie folosit in conditii severe pentru otelul carbon.

A 2-a gama de piese din otel inoxidabil o constituie stiftul de fixare/de extractie, piesa nr. 523 si articolul sau special care poate fi nitrurat la cerere. Proprietatile otelului ales permit atingerea unei rezistente mecanice de 2000 Mpa/ sq.mm(=55 HRC), datorita unui tratament de caldura adecvat. Mai mult de atat, rezistenta sa la frecare este mai mare decat a produselor disponibile pe piata. Aceste 2 serii sunt disponibile pe stoc .
Trimite mesaj
Din Gura in Gura